Exercitii pentru imbunatatirea vederii

Exercitii pentru imbunatatirea vederii

In urmatorul articol va voi prezenta cateva exercitii practice pentru imbunatatirea vederii care sper ca va vor fi utile. Dupa cum bine se stie, imbunatatirea vederii prin exercitii pentru ochi este o metoda foarte eficienta care merita incercata.

Care sunt exercitiile pentru imbunatatirea vederii?

Primul exercitiu pentru imbunatatirea vederii este urmatorul – Plasati-va degetul aratator chiar în faţa ochilor. Degetul ar trebui să se afle faţă de ochi, la o distanţă mai mică decât lăţimea palmei pentru a fi eficient pentru imbunatatirea vederii.

Unii s-ar putea să nu vadă degetul cu claritate. Nu e nicio problemă, din moment ce tot ce vrem să facem este să exersăm musculatura oculară si sa eliminam tensiunea oculara, astfel contribuind la imbunatatirea vederii.

In continuare, ca alt exercitiu pentru imbunatatirea vederii, foarte încet, mişcati degetul în sus, ţineti capul nemişcat şi urmăriti degetul cu privirea până unde îl puteti vedea. Apoi, foarte încet, mişcati degetul în jos.

Continuati să mişcati degetul si sa il urmariti cu privirea cat puteti, în unghiuri diferite, acest lucru fiind eficient pentru imbunatatirea vederii dumneavoastra.

Când ati terminat o serie de asemenea mişcări, relaxati-va ochii(prin clipire si privit la diferite distante) şi braţul(prin scuturare).

Când sunteti pregătit faceti acelaşi exerciţiu pentru imbunatatirea vederii, dar de data asta sincronizati-va mişcarea cu respiraţia. Pe măsură ce mişcati degetul în sus inspirati, iar când îl coborati expirati cât mai lent posibil pentru a avea efect la imbunatatirea vederii.

Observati cum întregul corp începe să se relaxeze, inclusiv ochii, astfel contribuind la imbunatatirea vederii dumneavoastra.

Faceti acest exerciţiu de imbunatatirea vederii cu sincronizare de respiraţie, mişcând degetul în cerc, o dată in sensul acelor de ceasornic şi o dată în sens invers acelor de ceasornic. Ati observat că mişcarea spre anumite unghiuri este mai dificilă decât spre altele?

Asta indică faptul că muşchii drepţi ai ochilor sunt mai puţini flexibili în acele unghiuri si ca acest exercitiu este eficient pentru imbunatatirea vederii.
imbunatatirea vederii

In concluzie, practicati cat de des puteti aceste exercitii pentru imbunatatirea vederii pentru ca nu aveti nimic de pierdut si nu veti regreta cu siguranta.

Click aici pentru informatii despre  imbunatatirea vederii natural:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s