Despre ochelarii pinhole

De ce sunt recomandati ochelarii pinhole?

Ochelarii pinhole ajuta la refacerea intr-un timp scurt a vederii dumneavoastra. Daca doriti sa va imbunatatiti vederea fara a purta ochelarii clasici de vedere, puteti incerca ochelarii pinhole sau ochelarii cu gauri cum li se mai zice.

În mod normal, toata deschiderea pupilei lasa sa treaca lumina. Convergenta improprie a razelor care intra în ochi, produce erorile de refractie, cum ar fi miopia, hipermetropia, presbitismul si astigmatismul. Ochelarii Pinhole pot aduce o vedere mai clara pentru toate aceste afectiuni.

Modul de functionare la ochelarii pinhole

Când priviti un obiect neclar, creierul dvs. deplaseaza focarul ochiului înainte si înapoi, pâna se obtine o crestere a contrastului. Daca nu se obtine nici o crestere a contrastului, lasa obiectul nefocalizat. În timpul acestui proces, muschii oculari sunt mai folositi.

Ochelarii Pinhole au o adâncime infinita a focarului, asa ca desi ochiul nu este focalizat corect, obiectele vor aparea ca si cum ar fi în focar. Foarte important este ca ochelarii pinhole elimina împrastierea luminii pe retina, ameliorând vederea.

Folosirea cu regularitate a acestor ochelari pinhole, ajuta la relaxarea muschilor oculari si ajuta ochii sa se relaxeze la sfârsitul unei zile obositoare, fiind astfel foarte folositori. Ochelarii pinhole sunt foarte folositori pentru aceia care petrec mult timp în fata monitorului sau a televizorului.

Ca o camera cu autofocalizare, cu ochelarii pinhole, muschii dvs. oculari se vor misca pentru a focaliza ochii dvs. Nu va trebui sa faceti niciun efort. Functia reflexa a muschilor oculari permit focalizarea automata.

Folosind ochelarii pinhole, cu regularitate, vom obtine o fortificare si o flexibilitate mai mare a muschilor oculari, care cu timpul se va transforma într – o situatie permanenta.

ochelari cu gauri

Ochelarii pinhole sunt o metoda alternativa pentru imbunatatirea vederii dumneavoastra care nu costa foarte mult si avantajele sunt numeroase.

Metode naturale de imbunatatire a vederii:

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s