Palmingul – Tratament pentru miopie

Palmingul – tratament pentru miopie

Miopia este o boala de ochi care poate aparea oricand din cauza neglijarii ochilor. Insa, variante de tratament pentru miopie exisa, o varianta fiind palmingul.

Este o metoda de tratament pentru miopie descoperita de catre doctorul britanic William Bates, absolut din intamplare. Intr-o zi, simtindu-se peste masura de obosit si cu vederea incetosata, si-a asezat in mod reflex ambele palme deasupra ochilor.

A ramas astfel vreme de cateva minute, pentru a observa apoi cu surprindere ca vederea i se clarificase brusc, durerea de cap ii disparuse, iar oboseala se estompase simtitor, astfel fiind pe cale sa descopere un tratament pentru miopie.

Dr. Bates, de profesie oculist, si-a dat seama ca fara sa vrea a facut o descoperire exceptionala si a recomandat din acel moment pacientilor sai cu diferite boli oculare sa faca acest tratament pentru miopie, pe care l-a numit “palming”.

Cu ajutorul acestui tratament pentru miopie efectuat consecvent vreme de cateva luni, a obtinut rezultate mai bune decat cu cele mai sofisticate metode chirurgicale si tratamente oftalmologice, in tratarea hipermetropiei, a miopiei, a strabismului.

In ce consta acest tratament pentru miopie?

Acest tratament pentru miopie incepe cu asezarea comoda, cu spatele drept pe un scaun, apoi continua cu frecarea palmelor intre ele vreme de 20-30 de secunde , ca si cum le-ati incalzi.

Urmatoarea etapa in acest tratament pentru miopie este urmatoarea>Puneti palmele cu degetele usor stranse deasupra ochilor si cautati sa simtiti caldura binefacatoare si energia emanata de maini.

Apoi, in acest tratament pentru miopie, ramaneti asa, vreme de 2-5 minute, cat mai relaxati, urmarind sa simtiti transferul de energie dinspre palme spre ochii intredeschisi si efectele benefice ale acestui transfer (starea de detensionare, de regenerare).

La sfarsit, luati palmele de deasupra ochilor, clipiti de cateva ori si cautati sa sesizati transformarile petrecute in urma acestui tratament pentru miopie: vedere mai clara, disparitia sau estomparea starii de tensiune psihica, relaxarea corpului si a mintii.

Mai ales cei care lucreaza mult pe calculator sau cu ecrane fluorescente, care au multa munca de birou sau care au o activitate ce necesita precizie si un grad ridicat de incordare a vederii ar trebui sa urmeze acest tratament pentru miopie.

Este un tratament pentru miopie simplu, dar care ne scuteste de multe neplaceri legate de ochi si care, facut des, poate vindeca sau ameliora miopia.

Dupa cum ati observat, daca aveti miopie nu trebuie sa disperati pentru ca exista variante de tratament pentru miopie eficiente.

Mai multe informatii despre acest subiect gasiti si pe aceste siteuri:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s